Kirjaudu sisään yläkulmasta. Olethan muistanut vaihtaa salasanasi? Omia tietoja voi täydentää klikkaamalla kirjautumisen jälkeen omaa nimeä esimerkiksi sivuston oikeasta yläkulmasta.

Oman kurssialustan saat Marjalta.

Siirry omalle kurssillesi klikkaamalla kurssin nimeä.

Tehdäksesi muutoksia kurssille
a) tee kurssin ASETUKSIIN haluamasi muutokset (esim. onko kurssi avoinna opiskelijoille, haluatko salata kurssin kurssiavaimella, sallitko vierailijat)
b) siirry muokkaustilaan, jolloin voit luoda kurssialustalle tekstejä, lisätä aineistoja tai aktiviteetteja.

Voit liittää opiskelijoita, joilla on valmis köyttäjätunnus, kurssille toiminnolla JAA ROOLEJA (vasen laita). Valitse oppilaan (studet) rooli ja siirrä haluamasi opiskelijat kurssille hiirellä valitsemalla ja painamalla nappia keskellä.

Jos opiskelijoilla ei ole valmiita tunnuksia, tee lista Marjalle niin hän tekee heille tunnukset ja salasanat. Toimita lista oppilaista ja mielellään heidän sähköpostiosoitteistaan. Varaudu siihen, että tunnuksien luominen voi viedä muutaman päivän.

Tärkeimmistä toiminnoista on tulossa toinen asiakirja sekä opettajien että opiskelijoiden tarpeisiin piakkoin. Tästä yläpuolelta löydät nyt jo muutaman linkin, joiden avulla voit perehtyä moodlen toimintoihin.

Lisätietoja ja neuvontaa saat Marjalta.


Viimeksi muutettu: keskiviikko, 18 maaliskuu 2015, 11:52